Skip to content

Cheete Lyrics- Bintu Pabra | lyricsmetro

Cheete Lyrics in English and Hindi is latest Haryanvi Song Sung by Bintu Pabra. with music given by Guri Nimana. While “Cheete” Song Lyrics are Written by KP Kundu, Bintu Pabra and Featuring Artist’s are Bintu Pabra, KP Kundu.

Cheete Lyrics

Cheete Song Details

Song Title Cheete
Singer Bintu Pabra
Lyrics KP Kundu, Bintu Pabra
Music Guri Nimana
Featuring KP Kundu, Bintu Pabra
Music Label Nav Haryanvi

Cheete Lyrics

[ Lyrics in English ]

Ho Pani Konya Mare Mare Rehpte
Arre Jo Bhi Ghus Jyan
Gundeya Aale Character Mein

Ho Thathi Bande Apne
Thath Mein Rehya Kare
Kare Gelya Bahi
Gelya Gane Tractor Mein

Khade Banke Re Time Hai Re
Yaari Poori Kayam Hai Re
Arre Chak Lenge Tyme Hai Re
Loga Ke Veham Hai Re

Hookah Zindabad
Na Kare Smoke Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Roj Milake Peete Hai Ji
Ghar Ki Kadhi Daru Gelya
Coke Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Apni Dhun Mein Jeete Hai Ji
Poore Tahde Khyae Ki
Na Rokk Darling

Kathya Ki Jad Reel Pade
Lakha Mein Jad Dil Pade
Ghar Beshak Ke Door Mahra
Par Dil Ka Rasta Zero Meal Pade

Din Made Ho Ya Ache
Ree Kaate Hai Kache
Na Bilkul Bhi Mache
Ree Yaar Mere

Barsata Ke Teede Re
Kadhe Jo Deede Re
Karan Ne Sidhe Se
Tyar Mere

Tuddi Aale Ke Mah
Paave Pade Stock Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Roj Milake Peete Hai Ji
Ghar Ki Kadhi Daru Gelya
Coke Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Apni Dhun Mein Jeete Hai Ji
Poore Tahde Khyae Ki
Na Rokk Darling

Oh Hardum Rakhe Kohli Ke Maah
Na Dogale Rakhe Toli Mein
Uparle Ka Sukar Karu
Jo Ghal Diye Meri Jholi Mein

Hatha Mein Kade Re
Rahve Se Pade Re
Sath Mein Khade Re
Chail Meri

Arre Bande Na Heere Hai
Bole Ye Dheere Hai
Ibbe To Peere Hai Gael Meri

Kp Bintu Feeling Koni
Kare Block Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Roj Milake Peete Hai Ji
Ghar Ki Kadhi Daru Gelya
Coke Darling

Cheete Hai Cheete Hai Ji
Apni Dhun Mein Jeete Hai Ji
Poore Tahde Khyae Ki
Na Rokk Darling

[ Lyrics in Hindi ]

हो पानी कोन्या मारे मारे रहपते
अरे जो भी घुस ज्ञान
गुंडेया आले कैरेक्टर में

हो थी बंदे अपने
उस में रेह्या करे
करे गेलिया बहू
गेलिया गेन ट्रैक्टर में

खड़े बांके रे टाइम है रे
यारी पूरी कायम है रे
अरे चक लेंगे तोमे हैं रे
लोग के वेहम है रे

हुक्का जिंदाबाद
ना करे स्मोक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
रोज मिलाके पीठे है जी
घर की कढ़ी दारु गेलिया
कोक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
अपनी धुन में जीते हैं जी
पूरे तहदे ख्याल की
ना रोक्क डार्लिंग

कथ्या की जद रील पद
लाख में जद दिल पाए
घर Beshak के दूर महरा
पर दिल का रास्ता जीरो मील पडे

दीन मेड हो या अचे
री काटे है कचे
ना बिलकुल भी मचे
री यार मेरे

बरसात के तेज रे
कधे जो दीदे रे
करण ने सिद्ध से
टायर मेरे

तुड़ी आले के माही
पाव पाडे स्टॉक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
रोज मिलाके पीठे है जी
घर की कढ़ी दारु गेलिया
कोक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
अपनी धुन में जीते हैं जी
पूरे तहदे ख्याल की
ना रोक्क डार्लिंग

ओह हरदुम राखे कोहली के माही
ना दोगले राखे टोली में
ऊपरी का सुकर करु
जो गल दिए मेरी झोली में

हाथ में कदे रे
रहवे से मिले रे
साथ में खड़े रे
चैल मेरिस

अरे बंदे ना हीरे हैं
बोले ये धीरे है
इब्बे तो पीर है गेल मेरी

केपी बिंटू फीलिंग कोनि
करे ब्लॉक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
रोज मिलाके पीठे है जी
घर की कढ़ी दारु गेलिया
कोक डार्लिंग

चीते है चीते है जी
अपनी धुन में जीते हैं जी
पूरे तहदे ख्याल की
ना रोक्क डार्लिंग

Written By- KP Kundu, Bintu Pabra

If Found Any Mistake in above lyrics?, Please let us know using contact form with correct lyrics!

Cheete Music Video

Leave a Reply

Your email address will not be published.